Прес-центр Про філію Послуги і тарифи Довідка Ресурси Оплата
Новини поштою

Чернігівська область: Менський санаторій “Остреч” може втратити свердловину мінеральної води

16.06.2004
Частина засновників санаторію “Остреч”, розташованого в Менському районі Чернігівської області, має намір реформувати цей лікувально-оздоровчий заклад у товариство з обмеженою відповідальністю. Головний лікар санаторію Микола Сердюк вважає це реформування “явною боротьбою за доступ до свердловини мінеральної води “Остреч”.

Видобуток і продаж мінеральної води чернігівському ВАТ “Ясен” та менському ТОВ “Нептун”, які розливають її у пляшки і реалізують населенню, дає санаторію щорічний прибуток в розмірі близько 100 тис. грн. Ці кошти витрачаються на утримання всієї інфраструктури санаторію та забезпечення належного рівня обслуговування відпочиваючих.
Втім, маючи право власності на свердловину, введену в експлуатацію в 1995 році, санаторій не є власником землі, з якої добувається мінеральна вода. Цим, вважає головний лікар, і користуються ті, хто веде нині “закулісну боротьбу довкола здравниці”.

інформагенство "Контекст-медиа"

Чернігівська філія ПАТ «Укртелеком»
Довідка за телефоном: 0-800-506-800
Поштова адреса: Україна, Чернiгiв, 14000, проспект Миру, 28